Nyheter

2014-06-29
Botkyrka MK har i helgen kört sin sommartävling med 102st startande. Tävlingen flöt på mycket bra. Förare, funktionärer och arrangör gjorde ett grymt jobb. Som vanligt på Botkyrka Mk fungerar allting klockrent. Det har vi att tacka Erik Lindholm för.

Erik Lindholm, Botkyrkas eldsjäl. Utan honom skulle folkracesektionen kanske försvinna från Botkyrka MK. Han gör ett otroligt bra jobb. Jag hoppas du vet om att du är uppskattad bland folket. Tack för en grym dag!


2014-04-27
Botkyrka MK har i helgen kört sin första två-dagars på åtta år. Och man kan nog säga att det är Botkyrkas absolut bäst tävling någonsin. Helt otroligt bra jobbat alla som jobbat med banan inför denna tävling. Så här bra har banan aldrig varit förut.

Vill personligen tacka Tävlingsledaren Erik Lindholm och huvudsponsor Mekonomen Vårbys Mikael Qvarnström för ett mycket mycket mycket bra jobb.

Publik, anbud, försäljning och startfält slog nytt rekord


2014-02-22
Britt Ljungberg håller i förarlicenskurs 5 Maj kl 18.30. Kursen håller till i Rimbo. Är ni intresserad av detta så hör av er direkt till henne för mer info och anmälan. Kontaktuppgifter till Britt finner ni under "kontakt" i menyn här på hemsidan.

Skepptuna Mk kör en festivaltävling 16-18 Maj som ingår i Autoexperten Swedish Open. Där man kan vinna folkracebilar, NGK Biljetter och mycket mer. Läs mer på deras hemsida och facebooksida. Inbjudan ligger ute på onlinen och anmälan öppnar 1 Mars.


2014-01-27
Kurstillfällen i Stockholm för er som vill ta licens:
Stockholms Bilklubb Bjuder in till tävling & funktionärs kurs steg 1 för folkrace. Den 15 feb teori utbildning på AVL i Jordbro. Den 16 feb uppkörning för juniorer och körkortslösa på Botkyrka Inf & anm. till Bengt Rosén på tel:08-50024047 el.076-5252602 osa 13 feb.

Skepptuna Mk bjuder in till förarkurs 22 feb. Utbildningen och uppkörning för juniorer och körkortslösa samma dag på området. Anmälan till Helen Hallberg på: 0704095867 eller mail. Osa senast 9 Februari.


2014-01-18
Hemsidan har uppdaterats med lite ny information. Under dokument finner man nu även informationsblad. Det gjorde man endast under Stockholmscupen förut. Nytt infoblad för 2014 är publicerat. Trasiga länkar har tagits bort. Pris till 2a plats i cupen finns nu i reglerna.

Donationstävlingen kommer avslutas 31 Januari istället för 28 Februari som det stod tidigare. Så passa på nu och donera en slant för att vinna ett presentkort.

En ny tävling öppnar 1 Februari som pågår hela månaden. Där har två personer som är anmälda till Stockholmscupen chansen att vinna varsit presentkort på Mekonomen Vårby till ett värde av 500:-


2013-12-16
Ett presentkort kommer att lottas ut i Februari precis likadant som förra året. Hos Benny K Alltjänst. Till ett värde av 1000 SEK. Där kan man inhandla verktyg, reservdelar osv. Skillnaden mot förra året är att detta presentkort kommer lottas ut bland folk som valt att donera en liten slant till Stockholmscupen 2014.

Bidra med donationen på minst 50 SEK för att delta i tävlingen. Vill man skänka mer får man jätte gärna göra det. Eller mindre utan att vara med i lottningen.

Som förare kommer man bli markerad i resultatlistan att man varit med och stöttat Stockholmscupen 2014.


2013-11-30
Nu kan ni se en lista under "Tävlingar" i menyn på nästa års tävlingar. Med reservation för vissa ändringar. En ny spalt som visar om det är en- eller tvådagars tävling.
Under dokument så har det gjorts om lite. Fler regler har lagts till. Andra äldre dokument har utgått och nu hittar ni blanketter där istället. Saknas någon blankett ni tycker kan vara viktig? Hör av er till info@folkrace.org


2013-10-19
Nu är det över för i år. Vinnarna har korats. Stort stort grattis till er. Tobias Svärd, Lotta Lindell och Voitto Nevala har alla vunnit Stockholmscupen förra året.
Så man skulle nog kunna kalla er för dem absolut bästa förarna i Stockholm. Även Tobias Bolin som vann i Juniorklassen.

Vill passa på att tacka Botkyrka Motorklubb för en otroligt bra tävling. Säsongen kunde inte ha slutat bättre. Alla era tävlingar i år har varit toppen!!


2013-10-09
Nu har MK Speed kört sin sista tävling för i år. Det återstår nu endast en tävling i Stockholmscupen. Det är otroligt tight i samtliga klasser. Allt kommer avgöras på Botkyrkas tävling den 19 Oktober. Se till att du kommer och hejjar på vinnarna. Första start kl 10.00.

Lite information om Stockholmscupens priser, andra piser som delats ut under året samt sponsorerna:
Sida1.pdf
Sida2.pdf


2013-09-05
Under året har Folkrace.org haft två tävlingar, där en Fia godkänd Sparcostol delades ut till Jenny Karlsson. Daniel Lyytikäinen kammade hem ett presenkort på Benny K Alltjänst till ett värde av 1000:-

Nu drar vi igång den tredje och sista för i år. Man tävlar om att vinna ett presenkort på bensin. Presentkortet gäller på alla Statoilmackar.

Tävlingen är öppen för alla till 30 September.


2013-08-27
Idag var Radio P3 och spelade in Live från Botkyrka. Ett väldigt spännande program om filmer och bilar. Så fick även Sara från PP3 provköra en folkrace direkt i live-sändningen. Mycket intressant. Vi filmade självklart det hela från speakertornet samt innefrån bilen.

Lyssna på Radio P3 från Botkyrka MK:
Tryck här
Se filmer på Youtube:
Tryck här


2013-08-05
En liten överraskning i år är att dem som leder i varje klass erhållet ett presentkort på Mekonomen Vårby till ett värde av 500kr. Det är alltså dem som har första plats, inga tävlingar räknas bort. Det görs endast i slutresultatet.

Senior: Tobias Svärd
Dam: Malin Björk
Junior: Joel Karlsson
Veteran: Risto Vakoniemi

Grattis till er!


2013-07-23
Uppehållet i Stockholm börjar lida mot sitt slut. Hågapokalen närmar sig med stormsteg. MK Speed söker funktionärer till sin tävling. Vill du hjälpa till? Anmäl dig till Laila Alsén 070-315 43 45 senast 1/8.

Hågapokalen körs 3-4 Augusti. Första start kl 09.00 båda dagarna. Det kostar 80:- för Lördagen och 100:- för Söndagen eller 150:- för båda dagarna i inträde. Barn under 15 år går in gratis. www.mkspeed.se


2013-06-01
P.g.a olyckan i Skepptuna MK och inställd tävling har den tävlingen plockats bort från Stockholmscupen. Nu är det 8st deltävlingar som ingår i cupen i år. Haninges tävling idag kommer att räknas med som vanligt.

Anmäl er till Skepptuna MK's kvällstävling 20 Juni. Där kommer man få starta gratis om man var anmäld till den inställda tävlingen 18-19 Maj. Samt fri entré. Förra året var det 85st startande.


2013-05-18
Till er alla som undrar vad som hände i Skepptuna idag. Vi hänvisar er alla till Skepptunamk.com för att hålla sig uppdaterade på information. Det finns mycket att göra så hoppas alla förstår att det tar tid.

Till alla inblandade idag, förare, funktionörer, publik osv. Vi hoppas de flesta har pratat med krispersonerna idag efter allt. Känner ni att ni vill prata mer. Eller bara ha sällskap. Så har vi öppet imorgon från kl 11.00


2013-04-21
Anmälan har nu stängt till Stockholmscupen 2013. Man har inte möjlighet att efteranmäla sig. Första tävlingen körs i Botkyrka den 27/4. Det blev totalt 106 anmälda till Stockholmscupen 2013.

Vi ser fram emot en strålande säsong med mycket gasande. Som vanligt kommer en uppdaterad lista i cupen att finnas online på hemsidan oftast samma kväll som tävlingen varit. Vi syns i depån!


2013-03-15
Nu är det ca 1 månad kvar tills anmälan stänger till Stockholmscupen 2013. Gå in på länken nedan för att läsa mer om vilka priser som kommer delas ut. Nytt för i år är att andra och tredje vinnarna även erhåller priser i form av presentkort. Tryck här: infoblad_2_2013.pdf

Så har ni inte anmält er ännu så gå in under "Stockholmscupen" i menyn och sedan till vänster på sidan ni kommer till har ni "gå vidare till anmälan"


2013-03-05
Glöm inte bort att anmäla er till Stockholmscupen om ni inte gjort det ännu. Anmälan är öppen till mitten på April. Nu har även Skepptuna MK gått med på att låta vinnarna i cupen få fri startavgift på deras tävlingar under 2014 som ingår i Stockholmscupen.

Gå in under Stockholmscupen i menyn ovan för att läsa exakt vad som gäller och vad man kan vinna om man är med och deltar. Fina priser utlovas.


2013-03-05
Under Januari har Folkrace.org tillsammans med Mekonomen Vårby haft en tävling på hemsidan där man haft chansen att vinna en FIA godkänd Sparco stol.

Från och med årsskiftet är det krav på FIA godkänd stol inom Folkrace, därför passade det perfekt med denna tävling. Av totalt 67st tävlande var det 31st som svarat rätt på frågorna. Av dessa 31 har en person dragits.

Grattis Jenny Karlsson, Skepptuna Motorklubb till vinsten av stolen. Slit den med hälsan!


2013-01-26
Nu har anmälan öppnat för Stockholmscupen 2013. Gå in under Stockholmscupen i menyn ovan för att läsa mer och anmäla er. Sprid detta vidare till vänner. Riktigt fina priser kommer att delas ut på prisutdelning.

Söker efter fler sponsorer, här gärna av er om ni skulle kunna tänka er sponsra Stockholmscupen. Har ni eventuella frågor kring cupen så hör av er till till oss på epost: info@folkrace.org.


2013-01-19
Nu börjar det dra ihop sig för att anmälan skall öppna för Stockholmscupen 2013. Planerat datum 26 Jan. Vi söker konstant efter sponsorer för priser till vinnarna. Tveka inte höra av dig om du vill gå med och sponsra.

Som det ser ut i dagsläget kommer det att bli mycket bättre priser än förra året, bla i form av produkter. Även licensavgift och pokal som förra året. Däremot ingen fri startavgift för 2014. Prisutdelning 19 Oktober.